Persoonlijke consult

Wat moedig van je dat je op dit onderdeel van de website bent beland. Dat zal niet zomaar zijn. Wellicht dat je ergens de behoefte voelt aan ondersteuning binnen jouw proces. Ik voel me vereerd dat je hier een kijkje neemt.

Als je zo ver bent om jouw verhaal met mij te delen, dan heet ik je graag welkom in mijn praktijk.

Tarieven: 
Consult 45 minuten – € 50,-
Intake / Consult 60 minuten – € 65,-
Consult 90 minuten – € 90,-

Voorafgaand een consult zal een intake plaatsvinden om duidelijk te krijgen waar er ondersteuning bij gewenst is en om inzichtelijk te krijgen waar het ondersteuningstraject uit zal bestaan.

Je kunt hier zelf een intakegesprek inplannen. Heb je vragen? Mail dan gerust naar info@melwagijo.nl.

Holistisch energetische massage

Een Holistisch energetische massage (HEM) is niet alleen heilzaam voor het lichaam. Het helpt je ook om bewust te worden van het  hele lichaam, waardoor je de energie in jouw  lichaam voelt stromen. Het is een rustige en langzame lichaamsmassage waarbij volledige aandacht voor de cliënt en algehele ontspanning centraal staat.
​Je hebt de keus uit verschillende tijdsduren voor de massage. Daarbij kan worden aangegeven welke lichaamsdelen de aandacht behoeven gedurende de massage. Op deze manier ontvang je een massage die specifiek op jouw wensen is afgestemd. Voor de behandelingen worden alleen natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten gebruikt. Hiervoor gebruiken wij onder andere producten van het merk Do Terra. 

Holistische energetische massage:
De holistische visie ziet de mens als een geheel, een eenheid van lichaam, geest, spiritueel en energetisch. Een holistisch energetische massage ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en zorgt het voor een hoger lichaamsbewustzijn. Het maakt je bewust van hoe energie in jouw lichaam voelt, waarbij je energie voelt stromen.
 
​Een Holistisch energetische massage brengt je in balans en naar ontspanning op alle niveaus.

Tarieven:
30 minuten – € 35,-
45 minuten – € 50,-
60 minuten – € 65,-

Wil je graag een afspraak inplannen, stuur dan een email naar info@melwagijo.nl of een app naar 06 16 12 76 82.