Holistisch energetische massage

Een Holistisch energetische massage (HEM) is niet alleen heilzaam voor het lichaam. Het helpt je ook om bewust te worden van het  hele lichaam, waardoor je de energie in jouw  lichaam voelt stromen. Het is een rustige en langzame lichaamsmassage waarbij volledige aandacht voor de cliënt en algehele ontspanning centraal staat.

​Je hebt de keuze uit verschillende tijdsduren voor de massage. Daarbij kan worden aangegeven welke lichaamsdelen de aandacht behoeven gedurende de massage. Op deze manier ontvang je een massage die specifiek op jouw wensen is afgestemd. Voor de behandelingen worden alleen natuurlijke lichaamsverzorgingsproducten gebruikt. Hiervoor gebruiken wij onder andere producten van het merk Do Terra. 

Holistische energetische massage:
De holistische visie ziet de mens als een geheel, een eenheid van lichaam, geest, spiritueel en energetisch. Een holistisch energetische massage ontspant en stimuleert de spieren, bevordert de bloedsomloop en kalmeert het zenuwstelsel. Verder stimuleert het de lymfestroom en zorgt het voor een hoger lichaamsbewustzijn. Het maakt je bewust van hoe energie in jouw lichaam voelt, waarbij je energie voelt stromen.

​Een Holistisch energetische massage brengt je in balans en naar ontspanning op alle niveaus.

Tarieven:
30 minuten – € 35,-
45 minuten – € 50,-