Transformational Cupping® 

Transformational Cupping® is een combinatie van cupping, manuele therapie, voeding en detoxen. Diverse technieken worden gecombineerd samen met Oosterse- en Westerse geneeswijzen. Daarbij wordt detoxen met voeding als medicijn toegepast.

We worden dagelijks blootgesteld aan veel verschillende vormen van vervuiling. In een mensenleven geeft dat heel veel afval- en gifstoffen in het lichaam. Het lichaam kan daardoor minder stromen en dan is het is het niet altijd makkelijk om alles weer af te voeren. Afvalstoffen kunnen verklevingen en blokkades veroorzaken en soms uiteindelijk ook ziektes. Het kwijt raken van opgehoopte afval- en gifstoffen kan een hardnekkig proces zijn, maar het is zeker mogelijk met de juiste voeding, leefstijl en juiste ondersteuning.

Cuppen bestaat al honderden jaren en is bewezen effectief. De uitwerking op de diepere weefsellagen, meridianen, chakra’s en drukpunten maakt dat dit een behandeling is voor lichaam en geest. De energiebanen in ons lijf zijn verbonden met onze organen, spieren, zenuwstelsel en zelfs onze hersenen.

Transformational Cupping®

Met Transformational Cupping® maak je niet alleen de huid elastischer en verbeter je bloedsomloop. Je helpt het lichaam met het afvoeren van hardnekkig en opgehoopte afval en gif-stoffen. Met de cup, die de huid vacuüm trekt, kun je in zowel oppervlakkige als diepere weefsellagen lagen komen. Door de bewegingen worden gebieden gemasseerd, wordt de huid soepeler. Het wordt daarmee ontvankelijker voor cuppen en wordt het gestimuleerd om afval-, gifstoffen en vet af te voeren. Het lichaam wordt geholpen om weer te stromen.

Je lichaam kan de afvalstoffen het snelst en makkelijkst opruimen als je lichaam dus zo goed mogelijk stroomt. Dan kan namelijk alles snel los komen. Het bloed mag dunner worden, zodat het de allerkleinste haarvaten kan bereiken. Afvalstoffen kunnen hierdoor al een beetje poreus worden, eventuele verklevingen kunnen makkelijker los worden gemaakt en de afvalstoffen kunnen zo sneller afgevoerd worden.

Dit kun je bewerkstelligen door te detoxen. Dat is de reden dat voeding in onze filosofie een superbelangrijk onderdeel is. Detoxen kan ervoor zorgen dat de afvalstoffen in je lichaam verminderen en het beter gaat stromen. Via cuppen wordt er dus van buiten naar binnen gewerkt en via detoxen van binnen naar buiten.

Transformational Cupping® werkt door op verschillende lagen, omdat het cuppen in combinatie is met detoxen, manuele therapie en energiewerk. Bij gebieden waar stagnatie is, kan er sprake zijn van onderliggend ziekte stress, angst en trauma. Ook daar wordt tijdens de behandeling samen aan gewerkt. Er worden letterlijk en figuurlijk lagen van je afgehaald. Door de behandeling wordt alles weer doorbloed, gevoed en wat het lichaam niet nodig heeft, kan opgeruimd worden.

Transformational Cupping®

Deze techniek werkt op zeer veel lagen:
– Huid
– Vet
– Verklevingen
– Afvalstoffen
– Littekens
– Aderen
– Striae
– Bindweefsel
– Meridianen
– Lymfesystemen
– Spieren
– Pezen
– Gewrichten
– Organen
– Trauma’s
– Ziektes
– Ongemakken
– Kwalen en klachten

Er wordt gewerkt per bodyzone. Tijdens een behandeling wordt de aandacht gevestigd op 1 zone.

De bodyzones zijn als volgt onder verdeeld:
– Het gezicht, hals en decolleté
– Buik
– Rug
– Armen (1 arm per behandeling)
– Billen en benen (1 kant per behandeling)

Tarieven:
30 minuten – € 35,-
45 minuten – € 50,-
60 minuten – € 65,-

Transformational Cupping®